Skip to content Skip to footer

Onze pianolessen zijn toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus, van kinderen tot volwassenen, van beginners tot gevorderde muzikanten. Of je nu de basis wilt leren of je techniek wilt perfectioneren, onze individuele lessen zijn afgestemd op jouw behoeften.

Om uw eerste pianoles te boeken, neemt u eenvoudig contact met ons op per telefoon, e-mail of via ons online formulier. Kies uit de resterende beschikbare slots een datum en tijd die jou uitkomt.

Elke pianoles duurt doorgaans 30 tot 60 minuten, afhankelijk van jouw voorkeur en niveau. Voor optimale voortgang raden wij wekelijkse sessies aan.

Het is het beste om thuis een piano of keyboard te hebben om tussen de lessen door te oefenen. Als u er nog geen heeft, kunnen wij u adviseren over de aankoop of huur van een instrument dat bij uw behoeften past.

Met onze lesmethode speel je in slechts twee lessen je eerste stuk. Vooruitgang hangt af van uw inzet en regelmatige beoefening.

We leren een breed scala aan muziekstijlen, waaronder jazz, klassieke muziek, moderne muziek en populaire stukken. Je kunt de stijl kiezen die je het meest interesseert of verschillende genres verkennen.

Momenteel bieden we voornamelijk individuele lessen aan om een ​​gepersonaliseerde begeleiding te garanderen, aangepast aan elke leerling. Wel organiseren wij soms workshops en groepssessies rond specifieke thema’s. Aarzel niet om uw wensen kenbaar te maken via e-mail, telefoon en/of Google-commentaar, we kunnen ons aanpassen om aan de grote vraag te voldoen!

Momenteel bieden we voornamelijk individuele lessen aan om een ​​gepersonaliseerde begeleiding te garanderen, aangepast aan elke leerling. Wel organiseren wij soms workshops en groepssessies rond specifieke thema’s.

Ja, je kunt een cursus annuleren of verplaatsen. Om dit te doen, vragen wij u dit minimaal 72 uur van tevoren aan ons te melden. Hierdoor kunnen we ons rooster reorganiseren en jouw plek aan een andere student aanbieden. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen om de nodige wijzigingen door te voeren.

Onze school is gevestigd in Tubize, in Waals-Brabant. Voor meer informatie over het exacte adres en de routebeschrijving naar ons, zie onze contactpagina.

Pascal Suski, een Belgische professionele jazzpianist en componist, is de belangrijkste pianoleraar op onze school. Meer over zijn achtergrond en zijn lesaanpak kunt u vinden op onze Docentenpagina.

Ja, we bieden ook online cursussen aan voor degenen die niet kunnen reizen. Deze cursussen worden gegeven via videoconferentieplatforms en zijn net zo interactief en effectief als persoonlijke cursussen.

Voor overige vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn hier om u te helpen en uw muziekleerervaring zo lonend mogelijk te maken.

Boek uw eerste pianoles

Klaar om aan je muzikale avontuur te beginnen? Mis deze kans niet om het plezier van pianospelen te ontdekken met gepersonaliseerde lessen die geschikt zijn voor alle niveaus en leeftijden. Boek nu je eerste les en speel je eerste nummer in slechts twee lessen!

Pascal Suski

Docent

Abonnez-vous pour les mises à jour!

Abonnez-vous pour les mises à jour!

Subscribe for the updates!