Skip to content Skip to footer
Een unieke aanpak in Tubeke en Waals-Brabant

ONDERWIJS

Welkom bij de École des Musiques Actuelles de Tubize. Wij bieden gepersonaliseerde programma’s voor onze pianolessen, maar ook voor gitaar- en zanglessen. Muziek is hier meer dan alleen lesgeven; het wordt ervaren en gedeeld. Ons innovatieve programma is ontworpen om onze jonge studenten te begeleiden en onze passie voor muziek aan hen door te geven.

PEDAGOGIE

Onze educatieve aanpak is gebaseerd op een diep begrip van muziek, met of zonder partituren. Ongeacht uw leeftijd of niveau, wij bieden u de tools die nodig zijn om onafhankelijk te worden en muzikale subtiliteiten onder de knie te krijgen. Onze exclusieve methode dompelt je onder in het hart van het muzikale universum, waardoor je het materiaal op een natuurlijke en intuïtieve manier kunt assimileren.

Innovatie. Onze piano- en zanglessen omvatten een breed scala aan muziekstijlen. Ontdek een gevarieerd repertoire, inclusief populaire stukken die je misschien kent. Met of zonder partituren, ons programma is speciaal ontworpen om aan te passen aan uw muzikale behoeften en doelen.

Onze school gaat verder dan traditioneel lesgeven. Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen muziek te creëren, innoveren en produceren. Ontdek in onze studio, uitgerust met de nieuwste technologie, computerondersteunde muziekproductietechnieken.

80808080
Opgericht in

DE KUNST VAN MUZIEK

Het kiezen van het pad naar muzikale uitmuntendheid is een cruciale beslissing, en we zijn hier om je te begeleiden naar een ervaring die het verschil zal maken. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom je voor onze privéschool kiest in plaats van voor een openbare muziekschool. Laat ons u informeren over onze unieke aanpak, vormgegeven voor uw totale muzikale ontwikkeling.

Dinsdag: 11.00 tot 21.00 uur
Woensdag: 11.00 tot 21.00 uur
Donderdag: 11.00 tot 21.00 uur

Abonnez-vous pour les mises à jour!

Abonnez-vous pour les mises à jour!

Subscribe for the updates!