Skip to content Skip to footer
Speel je eerste nummer in twee lessen!

Welkom bij de Tubize School voor Hedendaagse Muziek

Wil je in slechts twee lessen je eerste muziekstuk spelen? Het kan, gegarandeerd en binnen ieders bereik!

Onze leraren

Filosofie

FAQs

Contact

Waarom kiezen voor de Tubize Pianoschool?

Bij Tubize Piano School streven we ernaar een uitzonderlijke muzikale leerervaring te bieden. Onze lessen zijn ontworpen om u te helpen uw muzikale doelen te bereiken, of u nu beginner of gevorderd bent. Dankzij onze unieke lesmethode en onze ervaren docent maak je snel en met vertrouwen vooruitgang. Boek vandaag nog je eerste les en laat ons je begeleiden op je muzikale reis.

Waar wacht je nog op om je pianoleraar te ontmoeten en je muzikale verlangens te delen? Of je nu droomt van het spelen van de grote klassiekers of de hits die je op de radio hoort, onze school is de ideale plek om je ambities waar te maken.

Doe met ons mee !

Innovatieve methode

In onze pianoschool in Tubize dompelen we je vanaf de eerste minuten van de les onder in muziek. Vergeet de jaren van muziektheorie voordat je een toetsenbord aanraakt! Dankzij onze unieke aanpak kun je direct met het instrument beginnen, waardoor je een meeslepende en lonende muzikale ervaring krijgt.

Gepersonaliseerde cursussen

Onze pianolessen zijn individueel en gepersonaliseerd, aangepast aan elke student, of het nu kind, adolescent of volwassene is. Dankzij deze aanpak op maat kan iedereen in zijn eigen tempo vooruitgang boeken in een ontspannen, familiale sfeer. Wij zetten ons in om de groei en artistieke ontwikkeling van onze studenten te bevorderen.

Dicht bij jou

Gelegen op slechts 20 minuten van Nijvel en Braine-le-Comte, is onze pianoschool in Tubize gemakkelijk bereikbaar, vooral vanuit Waterloo en de belangrijkste wegen. Sluit je aan bij de grote familie van muzikanten en beleef onvergetelijke muzikale momenten!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen!

Ontdek onze gevarieerde pianolessen die voor iedereen toegankelijk zijn

Bij de Tubize School of Contemporary Music geloven we dat muziek voor iedereen is, ongeacht je leeftijd of je niveau. De onderwijsaanpak richt zich op de individualiteit van elke leerling en bevordert gepersonaliseerd en inclusief leren voor iedereen

Pascal Suski

Docent

Maak kennis met Pascal Suski, onze pianoleraar en jazzprofessional, en ontdek zijn inspirerende muzikale reis.

Bent u overtuigd?

Boek uw eerste pianoles

Ben je klaar om aan je muzikale avontuur te beginnen? Boek nu je eerste pianoles bij Pascal Suski, onze ervaren pianoleraar in Tubize, Waals-Brabant. Of je nu een beginner of een gevorderde muzikant bent, kind, tiener of volwassene, wij hebben een cursus die past bij jouw niveau en ambities.

Abonnez-vous pour les mises à jour!

Abonnez-vous pour les mises à jour!

Subscribe for the updates!