Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pianolessen voor kinderen

Pianolessen speciaal voor uw kinderen, bied uw kind een magische kennismaking met de wereld van de muziek met onze pianolessen voor kinderen in Tubeke. Pascal Suski, ervaren pianoleraar, biedt individuele lessen aan die geschikt zijn voor jonge beginners vanaf 4 jaar.

Waarom kiezen voor onze pianolessen voor kinderen?

  • Leuke en boeiende methode : we gebruiken kindvriendelijke lestechnieken om het leren leuk en stimulerend te maken.
  • Ontwikkeling van muzikale vaardigheden : Uw kinderen leren niet alleen piano spelen, maar ook bladmuziek lezen en hun gevoel voor ritme en melodie ontwikkelen.
  • Eerste stuk in 2 lessen : wij garanderen dat uw kind zijn eerste stuk in slechts twee lessen speelt!

Cursus details

  • Duur : 30 minuten per les
  • Frequentie : wekelijks

Boek een cursus

Encouragez la créativité musicale de votre enfant dès aujourd’hui.

ONZE PIANOLESSEN VOOR JONGEREN ZIJN GEORIËNTEERD OP HET WELZIJN VAN ELK KIND. ZE ZIJN ONTWORPEN OM GESCHIKT TE ZIJN VOOR HET JONGSTE PUBLIEK, IN EEN WARME EN FAMILY SFEER, WAAR KINDEREN VEILIG VOELEN, EN ZO DE CONCENTRATIE EN ASSIMILATIE VAN ONDERWIJS BEVORDEREN.

Wij geloven in het unieke karakter van elk kind. Daarom ontwikkelen wij gepersonaliseerde programma’s om elk kind in zijn eigen tempo vooruitgang te laten boeken. Zo vermijden we stress en frustratie die vaak gepaard gaat met leren, een aanpak die verschilt van de onze.

Vanuit dezelfde filosofie worden pianolessen in Tubize uitsluitend in individuele lessen gegeven. We besteden maximale aandacht aan elk kind, delen de passie voor muziek met hen en vermijden bovenal elke vorm van concurrentie tussen jongeren, wat een bron van stress kan zijn. Deze aanpak wordt nog belangrijker wanneer het kind moeilijkheden ondervindt, omdat hij of zij zich tijdens de pianoles op zijn gemak en ondersteund voelt in een zorgzame omgeving.

Als ouders begrijpen wij het belang en de moeilijkheid van het wekken van de interesse van kinderen in een educatieve context. Daarom was het essentieel voor ons om een ​​methode te vinden waarmee onze jonge studenten excellentie kunnen bereiken zonder hen bloot te stellen aan frustratie of urenlange training.

WACHT NIET LANGER OM UW KIND HUN EERSTE LES AAN TE BIEDEN EN ZIJN VOLLEDIGE POTENTIEEL TE ONTHULLEN.

Dit is ook de reden waarom wij uitsluitend individuele lessen aanbieden aan onze studenten, waardoor het risico op extra moeilijkheden bij het leren van een instrument tot een minimum wordt beperkt. We leren onze studenten werkmethoden, concentratietechnieken en stimuleren de intellectuele ontwikkeling tijdens de lessen.

Wacht niet langer om uw kind zijn eerste les aan te bieden en zijn volledige potentieel te onthullen.

Abonnez-vous pour les mises à jour!

Abonnez-vous pour les mises à jour!

Subscribe for the updates!