Skip to content Skip to footer

Pascal Suski

intergenerationele aanpassing
80%
begrip
90%
Geduld
88%

ascal Su haalt zijn inspiratie uit de rijke traditie van de Afrikaans-Amerikaanse jazz, verrijkt door zijn reizen naar New York en Italië. Deze ervaringen brachten hem ertoe om samen te werken met jazzlegendes als Cyrus Chestnut, Aaron Goldberg, Danny Grisset, Buster Williams en Lenny White, waardoor zijn muzikale reis diepgaand werd beïnvloed.

Pascal Su is een kunstenaar die altijd op zoek is naar verkenning en innovatie. Zijn muziek weerspiegelt zijn vele ontdekkingen en zijn voortdurende verlangen om de grenzen van de traditionele jazz te verleggen. Via zijn composities nodigt hij het publiek uit op een klankreis waar verbeeldingskracht en creativiteit aanwezig zijn.

Biography

Ontdek “The Hive”, het vlaggenschipproject van Pascal Su dat een unieke fusie combineert tussen stedelijke essentie en oogverblindende magie van jazz. Met zijn magnetische charme en boeiende composities nemen Pascal Su en zijn muzikanten je mee op een onvergetelijke muzikale reis. Mis de kans niet om je te laten meeslepen door elke noot en ontdek waarom “The Hive” zo veel is meer dan alleen een muziekgroep: het is een ervaring om te beleven en te delen.

Contact Form

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    Abonnez-vous pour les mises à jour!

    Abonnez-vous pour les mises à jour!

    Subscribe for the updates!