Skip to content Skip to footer

Welkom op de lerarenpagina van de Tubeke Pianoschool!

Onze docenten zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige individuele pianolessen, geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Of u nu een kind bent dat de eerste noten ontdekt, een tiener of een volwassene die zijn vaardigheden wil verbeteren, of een zanger die zijn muzikale begeleiding wil perfectioneren, ons team staat voor u klaar. Ontdek de expertise van Pascal Suski, een professionele jazzpianist, die je begeleidt in elke fase van je muzikale reis.

Ontmoet Pascal Suski

Pascal Suski is een professionele pianist gevestigd in Tubize, in Waals-Brabant. Met een passie voor muziek vanaf jonge leeftijd heeft Pascal een bloeiende carrière ontwikkeld als jazzpianist en componist.

Pascal heeft een diploma muziek- en pianopedagogiek en is een ervaren docent met een unieke lesaanpak. Zijn doel is om zijn studenten te inspireren en hen te helpen hun volledige muzikale potentieel te bereiken, of ze nu jazz, klassiek of een andere muziekstijl spelen.

Waarom kiezen voor Pascal Suski als jouw leraar?

  • Muzikale expertise: Pascal heeft uitgebreide ervaring als professionele pianist, waardoor hij kwalitatief hoogstaand onderwijs kan bieden aan zijn studenten.
  • Gepersonaliseerde aanpak: Pascal past zich aan de behoeften en doelstellingen van elke leerling aan en creëert lessen op maat om hun vooruitgang te bevorderen.
  • Passie en toewijding: Pascal heeft een passie voor muzieklesgeven en is toegewijd om zijn studenten te helpen hun muzikale ambities te verwezenlijken.
Wil je tokkelen?

Boek je eerste pianoles bij Pascal Suski

Ben je klaar om aan je muzikale avontuur te beginnen? Boek nu je eerste pianoles bij Pascal Suski, onze ervaren pianoleraar in Tubize, Waals-Brabant. Of je nu een beginner of een gevorderde muzikant bent, kind, tiener of volwassene, wij hebben een cursus die past bij jouw niveau en ambities.

Abonnez-vous pour les mises à jour!

Abonnez-vous pour les mises à jour!

Subscribe for the updates!